A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жовківської міської ради Львівського району Львівської області

Семінар - практикум "Світ навколо нас. Екскурсія осіннім лісом"

Попри повітряні тривоги , психологічні напруги вихователі закладів дошкільної освіти Жовківськоі ТГ знаходять час і можливості професійно зростати.  Учора, 17 жовтня 2022 р, у Зіболківському ЗДО відбувся семінар - практикум «Світ навколо нас. Екскурсія осіннім лісом»проведений вихователем старшої групи Галиною Слівініською .

09:42 22.11.2022

#ВДЯЧНІ!

   Освітянська, як і життєва, дорога у кожного своя…     У когось – один запис у трудовій книжці – «вчитель» і кілька поколінь учнів та вихованців за плечима, про яких знають інколи більше, ніж близькі, вболівають, а зважаючи на реалії сьогодення, без сумніву, моляться; або «вихователь» чи «помічник вихователя», якого півсела  вважає другою мамою; або «кухар» у шкільній їдальні, про смаколики якого ходять легенди….    Хтось здобув навіть «другу вищу», реалізуючи себе і даючи шанс іншим.  Комусь –  «вчитель», «заступник директора», «директор», «очільник освіти»,…, і один Бог святий знає про подвійні чи потрійні зусилля, хвилювання і емоції, за кожною сходинкою… Торування цього шляху дарує нам зустрічі з непересічними особистостями, дає велику науку людського спілкування і навчає цінувати його…    Відділи освіти Жовківської, Рава-Руської, Куликівської, Добросинсько-Магерівської територіальних громад та об’єднана організація профспілки чотирьох громад, вітаючи усіх працівників освіти та ветеранів освітянської праці з прийдешнім святом, запрошує долучитися до флешмобу –#ВДЯЧНІ! Будьте щедрими на добрі слова, робіть дописи про тих, які залишили слід у Вашому серці і долучайте хештеги #ВДЯЧНІ!

16:02 14.09.2022

Сертифікація педагогів - крок на зустріч новим можливостям

     Сьогодні освітянська реформа впевнено впроваджується в закладах освіти. За новими стандартами навчаються не лише учні, а й педагоги. Сертифікація - це нові можливості для професійного зростання учителів, можливість отримати об’єктивну оцінку своєї діяльності та отримати слушні поради від досвідченої команди фахівців-експертів.

08:34 18.08.2022

Вхід для адміністратора