A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жовківської міської ради Львівського району Львівської області

Сторінка на стадії наповнення.

Змагання – гарний спосіб весело провести час!

У перші дні весни педагогом-організатором  Надією БОРОВЕЦЬ  та практичним психологом Оксаною ХАС було проведено інтелектуально-розважальний захід «Хто зверху? » між хлопцями та дівчатами 11 класу.

08:37 11.03.2024

Нам потрібне мирне небо!

20 лютого кожного року в Україні відзначають День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Саме в ці дні під час Революції гідності протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку.  Із 18 по 20 лютого на Майдані загинуло найбільше людей – 78 осіб, після 20 лютого від поранень померло ще понад 20 протестувальників.  Усі вони увійшли до меморіалу борців за українську незалежність – Небесної Сотні.

08:37 21.02.2024

Soft Skills - одноденний інтенсив для школярів-амбасадорів

Розвиток Soft Skills” — це одноденний інтенсив для школярів-амбасадорів Львівського університету імені Івана Франка, які у своїх навчальних закладах є учасниками учнівських парламентів та рад. Наші школярі Жовківський ЗЗСО № 1 та Мокротинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ще влітку долучилися до першого Франко CAMP, а сьогодні допомагають фахівцям університету із профорієнтації знайомити учнів своїх шкіл із Львівським університетом. Розпочалася зустріч у Будинку вчених де діти презентували учнівські ідеї щодо співпраці школярів та студентства. Також учні мали можливість надихнутися чудовою архітектурою та послухати цікавинки з історії будівлі. Програма інтенсиву складалася з актуальних тем:  Інфомедійна грамотність (лектори: доценти факультету журналістики Галина та Андрій Яценки)  Історія науки (магістр історії та археології Святослав Пих)  Ревіталізація міста з допомогою креативних індустрій (доцент факультету управління фінансами та бізнесу Ольга Сич). Дякуємо спікера, що знайшли час долучитися до події та поділилися своїм досвідом зі школярами.   Також на перервах між лекціями учні мали змогу краще познайомитися, граючи різноманітні ігри на покращення комунікативних навичок, які підготувала фахівець із профорієнтації відділу маркетингу та комунікації Юлія Васьків.  Дякуємо Львівський національний університет імені Івана Франка за можливість саморозвитку наших учнів. У дописі використано світлини та текст з офіційного сайту ЛНУ імені Івана Франка.

09:40 10.01.2024

«Національний тиждень читання» під цьогорічним гаслом — "Бути своїми"

У Любельському ЗЗСО І-ІІІ ступенів з 04 по 10 грудня проведено   Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання» під цьогорічним гаслом — "Бути своїми".  

09:14 11.12.2023

У Любельському закладі 5 грудня усі приєдналися до відзначення Дня волонтерства

Волонтерство – річ добровільна, яка приходить свідомо і йде від душі. Ще у Біблії сказано, що блаженний той, хто робить добро. Педагогічний та учнівський колективи постійно займаються волонтерською діяльністю, адже любов до ближнього потрібно виховувати змалку. Міжнародний день волонтера у Любельському закладі пройшов під гаслом «Поспішайте творити добро». Діти разом із педагогом-організатором Надією Боровець та практичним психологом Оксаною Хас приєдналися до національного онлайн-уроку волонтерства, обмінювалися думками та вносили свої пропозиції щодо добрих справ. В межах заходу було проведено урок «Душі людської доброта». Маленькі волонтери - учні 5 класу, взяли активну участь у акції «Подаруй малюнок воїну!». Роботи дітей передано місцевому волонтеру Наталії Бровченко для воїнів ЗСУ нашої громади.

09:11 11.12.2023

Проект "Школа активного громадянина"

Перший день " Школи активного громадянина"  завершився. Разом з УАЛ Львів  учасники та учасниці визначали свої сильні і слабкі сторони, отримали навички самопрезентації. та ознайомитися з інструментами. Разом з Управління туризму та курортів Львівської ОДА віртуально мандрували Україною та світом. А от з командою психологічної служби Глинський Ззсо визначали фейкову інформацію у інфо-просторі. Вчились медіаграмотності та грали у цікаві ігри.  Перший день пройшов немов одна мить. Організаторами заходу виступає: Агенція Розвитку Жовківщини за підтримки Управління молоді та спорту Львівської ОДА та   Інститут Розвитку Громади Жовква  Вдалось реалізувати цей проєкт в межах обласної програми  "Молодь Львівщини" Також радіємо з можливості реалізовувати наш соціальний проєкт #Читай_сміливо За тегами можна прочитати про нього більше)

09:07 11.12.2023

Зимова казка в Резиденції Святого Миколая

Вже традиційно "Резиденція Святого Миколая" відкриває двері для наших допитливих дітлахів. Цьогоріч, традиційна "Зимова казка" змінила локацію і знаходиться на території ресторанного комплексу "Легенда". Організатори  запросили на відкриття локації дітей,що навчаються ( виховуються) у інклюзивних класах ( групах), а також для дітей Загиблих Героїв. На малечу чекали декілька незабутніх локацій. Близько двох годин триває подорож країною "Зимової казки".

09:05 11.12.2023

В Україні триває Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

Мета акції - привернути увагу суспільства до всіх форм насильства. Напередодні, ми спільно з  фахівчинею з моніторингу ситуації ВПО БФ Право на захист пані Катериною Плечій запропонували учням намалювати ілюстрації до проєкту "Сила в тобі". Діти малювали малюнки на різну тематику,підписували мотиваційними фразами, а ми - виготовили з них справжні листівки. А сьогодні, наші партнери подбали,щоб кожна учасниця та учасник мали невеликий приз. Ми в свою чергу подарували дітям листівки з їхніх робіт. В рамках сьогоднішньої активності діти мали можливість працювали з Юлія Котульська Жовківський ЗЗСО №3  Психологиня підготували для учнів цікаві вправи та завдання. Допоки діти грали в сніжки, тим самим позбувалися негативних емоцій педагоги та жителі громади з числа  ВПО мали можливість співдіяти з Наталією Добрянською, психологинею Вільна  - дружній до жінок та дівчат простір. Львів  Сподіваємось, ця зустріч була для вас ресурсною. Якщо раптом вам хочеться отримати такі листівки в подарунок - пишіть в ПП. Відділ поліції 2 ЛРУП 1 ГУНП у Львівській області  #КЗ Центр надання соціальних послуг Жовківської міської ради @читачі

15:07 08.12.2023

Ініціатива, до якої варто долучитися 😍📚

З 4 до 10 грудня наші друзі й партнери Український інститут книги проведуть Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання».   Цьогорічне її гасло — «Бути своїми» — символізує зв’язок між поколіннями.   Це не просто культурна подія, а символ єдності та стійкості українців і українок у важкі часи війни. І ми запрошуємо вас узяти участь!  Як долучитися до флешмобу?     У соціальних мережах розмістіть допис або низку дописів (текстові повідомлення, фото- та відеоматеріали), де поділитися своїми читацькими вподобаннями. Наприклад, можете опублікувати певний перелік книжок, історію про найулюбленіший літературний твір, міркування про важливість читання тощо). Під дописами використовуйте гештеги  #тижденьчитання2023 та #бутисвоїми, щоб усі учасниці й учасники могли знайти ваш допис, а також і ви змогли переглянути інші публікації.

15:04 08.12.2023

День Збройних сил України

У День Збройних сил України почесну відзнаку міського голови отримав наш колега Олексій СОПІЛКО. З першого дня повномасштабного вторгнення освітянин ,як і багато інших чоловіків та жінок став на захист нашої України.  Ми дякуємо кожному Захиснику та Захисниці за їхній подвиг.В молитві схиляємо голову в пам'яті тих,хто відав своє життя за нашу свободу.  Також, з нагоди Дня Волонтера подяки отримали учителька Глинського ЗЗСО Наталія БІЛЬ та її учениця Андріана ТЕРЕХ. Ви вже знаєте про їхні супер батончики для воїнів. Саме цю ініціативу ми підтримуємо завдяки проєкту #Читай_сміливо Ця активність діє постійно, тому якщо раптом ви маєте бажання віддати нам свої книги чи придбати у нас для себе - пишіть.'

15:02 08.12.2023

Вхід для адміністратора