A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жовківської міської ради Львівського району Львівської області

ll етап XXlV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

    11 листопада 2023 року, з метою піднесення престижу української мови, популяризації її серед молоді, на базі Жовківського ЗЗСО l-lll ст. N1 було проведено ll етап XXlV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.      Незважаючи на повітряну тривогу, конкурс відбувся. Дякуємо адміністрації  закладу, членам журі за сприяння в організації та проведенні конкурсу!

09:58 13.11.2023

Екскурсія у Академію футболу "Рух"

Разом з учителями фізичної культури учасники футбольних змагань "Шкіряний м'яч" відправились на екскурсію у  Академією футболу «Рух».  В Академії є вся необхідна інфраструктура для того, щоб здійснювати пошук талановитих футболістів, їхню підготовку, розвиток, доведення їх до професійного рівня.  Окрім тренувальної інфраструктури, вихованці Академії забезпечені повним циклом проживання, харчування, навчання, відновлення, медицини.  Для юних футболістів провели відкрите тренування на футбольному полі. Щиро дякуємо за співпрацю тренерам  Академії футболу " РУХ" , які проводять такі екскурсії для дітей і  відкриті до співпраці. Ростислав Горецький  Департамент освіти і науки Львівської ОДА ФК "Рух" Львів Жовківська міська рада  Глинський Ззсо  "ЗІБОЛКІВСЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ ст."  Староскварявський Ззсо  Туринківський заклад загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів  Деревнянський  ЗЗСО  І-ІІІ  ступенів  Любельський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів  Мокротинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

14:00 24.10.2023

Всесвітній день тварин

4 жовтня – Всесвітній день тварин. Саме тому 4 - 11 жовтня за ініціативи Фонду «Щаслива лапа» та підтримки МОН України в Жовківському ЗЗСО І-ІІІ ст. N 3 пройшов IV Міжнародний урок доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин у 1-б,2-б,2-в,3-а,3-б,4-а,4-б,4-в,5-а,6-а,6-б,7-а,7-б класах.На уроці вчителі обговорили з учнями важливі питання ставлення до пухнастих, піклування про них та відповідального поводження.

09:58 20.10.2023

Уроки волонтерства у школах вашої громади!

Українська Волонтерська Служба, Junior, за підтримки Міністерство освіти і науки України, UNICEF Ukraine та Міністерство молоді та спорту України запускають ініціативу «Шкільний урок волонтерства».  Її мета — мотивувати підлітків 8–11 класів долучатися до волонтерської діяльності. На уроці школярі дізнаються про основи волонтерства, надихнуться прикладами інших і отримають інформацію, як долучитися до волонтерського руху. Користуючись підготовленими матеріалами, провести урок можуть:  - учителі;  - випускники шкіл, які нині активно волонтерять;  - школярі. Школи також можуть запросити до себе одного з професійних тренерів проєкту. Для цього потрібно залишити заявку на сайті та домовитися про дату: https://school.volunteer.country/ За даними дослідження Клубу Добродіїв, 90% опитаних підлітків хочуть бути корисними для України в той чи інший спосіб, зокрема — як волонтери. Ініціатива покликана сприяти залученню підлітків до волонтерської роботи, розвивати їхні лідерські якості, а також підтримувати їхнє психічне та фізичне здоров’я. Для цього під час уроків волонтерства будуть проводити руханки.   Використано матеріали Міністерство освіти і науки України

09:01 20.10.2023

Кубок Покрови 2023

Футбольний турнір "Кубок Покрови 2023" серед учнів 2010 року народження і молодших пройшов на території Жовківського закладу освіти 1. Вже традиційно, восени, серед закладів освіти нашої громади проходять футбольні змагання. Сьогодні, за звання переможця футбольного турніру "Кубок Покрови 2023" змагались 5 команд. За результатами усіх ігор переможцями стали юні футболісти з Жовківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів #2  Срібні призери змагань учні Жовківський ЗЗСО 3  На одне командне очко менше отримали учні Сопошинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів і стали бронзовими призерами. Дякуємо за участь учням Староскварявський Ззсо та Жовківський ЗЗСО № 1 та учителям фізичного виховання за співпрацю у розвитку спорту у нашій громаді загалом.

08:56 20.10.2023

Шлях до перемоги – якісна освіта

18 жовтня відбулася обласна нарада «Шлях до перемоги – якісна освіта» з керівниками органів управління освіти Львівської області. Перший етап «Профілізація навчання – шлях до якісної освіти» проходив у м. Червоноград, на базі Червоноградського ліцею, другий етап «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» - у м. Сокаль, на базі Сокальської станції юних техніків. Зустріч керівників проходила з метою демонстрації розвитку технічного напряму позашкільної освіти у Сокальській гроді. Керівники ОУО мали змогу практично ознайомитись та попрацювати на локаціях, які представляли працівники Сокальської СЮТ: ІТ-лабораторія (програмування роботів, 3D-моделювання, редагування фото і відеозйомки, симулятори для підготовки операторів БПЛА), фото/відео студія, STEM-напрями, творчий дизайн. Додатково діяли виставки вінтажної радіотехніки та ракетомоделювання. Учасники наради мали можливість спробувати управляти моделями авто в автомодельній лабораторії. Використано матеріали з офіційної сторінки Освіта Сокальщини

08:55 20.10.2023

Навчальний семінар -практикум для вчителів фізичної культури Жовківськоі ТГ

Сьогодні, 20 квітня 2023р, на базі Жовківського ЗЗСО l-lll ст. N1 пройшов навчальний семінар -практикум  для вчителів фізичної культури Жовківськоі ТГ із методики впровадження сучасних модулів та ознайомлення з програмою Президента України «Здорова Україна». З тонкощами різних видів гри вчителів ознайомив провідний спеціаліст Львівського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Андрій Хім‘як та вчитель фізичного виховання Львівського ліцею «Оріана» Віктор Батяла. Щиро вдячні за професійний підхід до справи та позитивну  енергію.

15:23 20.04.2023

Діяльнісне навчання географії та оцінювання в НУШ

Сучасний вчитель має постійно удосконалюватись , працювати над підвищенням професійної майстерності , адже освіта весь час розвивається. Однією із новацій НУШ є формувальне оцінювання. 19 квітня 2023р відбувся семінар- практикум для спільнот вчителів географії Жовківськоі ТГ «Діяльнісне навчання географії та оцінювання в НУШ»  за участі Мирослава Зінкевича, старшого викладача кафедри природничо-математичної освіти ЛОІППО. Сподіваємось , наша спільна праця надихнула педагогів до вдумливого та послідовного впровадження формувального оцінювання як інструменту підвищення рівня навчальних досягнень учнів. Працювали творчо та натхненно, ділились позитивними емоціями та думками.

10:41 20.04.2023

Семінар «Цифровий простір вихователя закладу дошкільної освіти»

Нещодавно, 26 січня 2023 року, в актовій залі Жовківського ЗЗСО l-lll ст N3 відбулася зустріч заступника директора з науково-педадогічної роботи ЛОІППО Пазюка Сергія та завідувачкою кабінету інформаційно-комунікаційної діяльності, доцентка кафедри суспільствознавчої освіти, Іриною Суховерською з директорами , заступниками директорів ЗЗСО ,вихователями ЗДО Жовківської, Рава-Руської, Куликівської,Добросинсько-Магерівської ОТГ. Сергій Зіновійович поділився напрацюваннями інституту з питань введення електронних журналів , оцінювання в 5 класах НУШ. Говорили також про електронну атестацію . Ірина Суховерська провела семінар «Цифровий простір вихователя закладу дошкільної освіти» для вихователів закладів дошкільної освіти , охарактеризувала особливості сприйняття застосунків дітьми покоління Альфа.  Кожен із семінарів був особливим та корисним. Під час семінару учасники отримали новий досвід та відповіді на актуальні питання щодо освітнього процесу.

08:49 03.02.2023

Вхід для адміністратора