14:00 08.01.2025
Оголошення
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі булочка здобна, з вишневою начинкою; Булочка здобна, з яблучною начинкою; Булочка здобна, з маковою начинкою; Булочка здобна, з родзинками; Хліб з житнього, цільнозернового борошна, в упаковці; Хліб з пшеничного, цільнозернового борошна за ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Сік грушево-яблучний 100%, без цукру, відновлений, пастеризований, фасування 0,2л згідно ДК 021:2015: 15320000-7 Фруктові та овочеві соки
16:22 07.01.2025
Обгрунтування: Продукція борошномельно-круп'яної промисловості згідно ДК 021:2015: 15610000-7
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Крупа гречана ядриця, ґатунок перший; Крупа кус-кус, ДСТУ 7699; Крупа пшенична булгур; Крупа пшоняна, шліфована, сорт вищий; Крупа пшенична Артек, ДСТУ 7699; Крупа кукурудзяна, шліфована, №1; Рис круглозернистий, шліфований, сорт перший; Борошно пшеничне, сорт вищий, ГСТУ 46.004 за ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловості15:25 07.01.2025
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Молоко коров'яче, пастеризоване, 2,5%, плівка поліетиленова, ДСТУ 2661, 1000г за ДК 021:2015: 15510000-6 Молоко та вершки
11:55 07.01.2025
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Яйце куряче столове, категорія Перша (M) за ДК 021:2015: 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція
11:35 07.01.2025
Обгрунтування: Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399 за ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399 за ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло10:15 07.01.2025
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, лопатка теляча без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589 згідно ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо.
16:20 03.01.2025
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Хек с/м, тушка без голови, 200-400г, ДСТУ 4378 згідно ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені.
15:33 03.01.2025
ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р. № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами від 05.01.2021 р.
15:34 28.12.2024
Обгрунтування: Електрична енергія, без розподілу за (ДК 021:2015 – 09310000-5 «Електрична енергія»)
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Електрична енергія, без розподілу за (ДК 021:2015 – 09310000-5 «Електрична енергія»).16:55 26.12.2024