A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жовківської міської ради Львівського району Львівської області

ОБГРУНТУВАННЯ: Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг., лопатка теляча без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг згідно ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо

Дата: 23.01.2024 16:51
Кількість переглядів: 14

ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р. № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами від 05.01.2021 р. Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб закладів загальної середньої освіти, які обслуговуються Замовником у закупівлі якісного товару: Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг., лопатка теляча без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг згідно ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо для належної організації харчування у 2024 році.

Замовник: Відділ освіти Жовківської міської ради

Код ЄДРПОУ: 44059967

Вид процедури: Запит ціни пропозиції.

Предмет закупівлі: Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг., лопатка теляча без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг згідно ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до кошторисних призначень на 2024 рік за КЕКВ 2230.

 Очікувана вартість предмета закупівлі: 37 590,00 грн. з ПДВ (на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275, службової записки техніка-технолога з технології  харчування від 04.01.2024 року №02-08/3, та аналізу ринку. Розрахунок проведено згідно середніх роздрібних цін на продовольчі товари у листопаді місяці 2023 року №13-06/1948/10-23 від 13.12.2023р., наданих Головним управлінням статистики у Львівській області. Визначення потреби в закупівлі товару (номенклатура, кількісні та якісні показники тощо) здійснюється на підставі аналізу його фактичного використання у минулих періодах та з урахуванням норм харчування для забезпечення належного харчування у закладах загальної середньої освіти. Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг., лопатка теляча без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг згідно ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо № з/п Найменування товару, кількість, якісна характеристика, вимоги до строків постачання:

1. М’ясо свинне, охолоджене, без кістки, І категорії (лопаточна частина) без сала - 130 кг. М'якуш свинини з  лопаткової частини туші охолоджений) Поверхня помірно волога але не липка, колір відповідно м’ясу даного виду тварин . Мясний  сік прозорий, консистенція м’яса  щільна, ямки від надавлювання пальцем швидко зникають, м’якуш з лопаткової частини туші з видаленою сполучною тканиною. Із зовнішньої сторони шар сала товщиною не більше ніж 5 мм.

Поверхня чиста, суха, незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Внутрішня глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм .Колір від світло-рожевого до червоного. Поставка товару 2 рази в тиждень (в робочі дні).

2. М'ясо телятини  охолоджене. Телятина – м'ясо охолоджене ( без кістки), м'ясо отримане від телят(молодняку) великої рогатої худоби ( до одного року) -50 кг. На розрізі м’язової тканини добре проглядається поперечний переріз м’язів. Поверхня помірно волога але не липка ,колір відповідно м’ясу даного виду тварин . М’ясний  сік прозорий, консистенція м’яса  щільна, ямки від надавлювання пальцем швидко зникають. М’ясна м’якоть різної величини і маси. Хрящі, дрібні кісточки, сухожилля, груба сполучна тканина вилучені.

    Запах і колір характерні для доброякісного м’яса , без ознак псування. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень.

   Пакування – на кожній одиниці фасування або на ярлику, який кладеться до ящика повинне бути маркування у вигляді  печатки або етикетки із зазначенням найменуванням та адреса підприємства – виробника, найменування товару, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України , нормам харчування. Обов’язкова  наявність посвідчення про якість. Спецтранспорт – наявність санітарного паспорту, наявність медичної книжки у водія та експедитора.

Поставка товару 2 рази в тиждень (в робочі дні).

На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання вказаного на упаковці.). Товар повинен бути запакований. Упаковка повинна бути не відкрита та не пошкоджена, з необхідними реквізитами виробника. При поставці товару копії супровідних документів надаються на кожну партію товару.


« повернутися

Вхід для адміністратора