A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жовківської міської ради Львівського району Львівської області

Обґрунтування: Суміш сухофруктів, родзинки сушені, горошок зелений заморожений, капуста квашена, паста томатна згідно ДК 021:2015: 15330000-0 оброблені фрукти та овочі

Дата: 15.01.2024 15:14
Кількість переглядів: 34

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р. № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами від 05.01.2021 р.

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб закладів загальної середньої освіти, які обслуговуються Замовником у закупівлі якісного товару: Суміш сухофруктів, ДСТУ 8494, 1 кг, родзинки сушені світло-коричневого кольору, сорт вищий, розмір середній, 1 кг, горошок зелений заморожений, 1 кг, огірки солені, сорт перший, 1 кг, капуста квашена, сорт перший, 1 кг, паста томатна 25%, сорт перший, 1 кг згідно ДК 021:2015: 15330000-0 оброблені фрукти та овочі для належної організації харчування у 2024 році.

Замовник: Відділ освіти Жовківської міської ради

Код ЄДРПОУ: 44059967

Вид процедури: Запит ціни пропозиції.

Предмет закупівлі: Суміш сухофруктів, ДСТУ 8494, 1 кг, родзинки сушені світло-коричневого кольору, сорт вищий, розмір середній, 1 кг, горошок зелений заморожений, 1 кг, огірки солені, сорт перший, 1 кг, капуста квашена, сорт перший, 1 кг, паста томатна 25%, сорт перший, 1 кг згідно ДК 021:2015: 15330000-0 оброблені фрукти та овочі. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до кошторисних призначень на 2024 рік за КЕКВ 2230. Очікувана вартість предмета закупівлі: 170 706,00 грн. з ПДВ (на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275, службової записки фахівця з технології харчування від 21.12.2023 року №02-08/187, та аналізу ринку. Розрахунок проведено згідно середніх роздрібних цін на продовольчі товари у листопаді місяці 2023 року №13-06/1948/10-23 від 13.12.2023р., наданих, наданих Головним управлінням статистики у Львівській області. Визначення потреби в закупівлі товару (номенклатура, кількісні та якісні показники тощо) здійснюється на підставі аналізу його фактичного використання у минулих періодах та з урахуванням норм харчування для забезпечення належного харчування у закладах загальної середньої освіти: Суміш сухофруктів, ДСТУ 8494, 1 кг, родзинки сушені світло-коричневого кольору, сорт вищий, розмір середній, 1 кг, горошок зелений заморожений, 1 кг, огірки солені, сорт перший, 1 кг, капуста квашена, сорт перший, 1 кг, паста томатна 25%, сорт перший, 1 кг згідно ДК 021:2015: 15330000-0- оброблені фрукти та овочі. Найменування товару, кількість, якісна характеристика, вимоги до строків постачання:

Сухофрукти – 723 кг, Cуміш сухофруктів, ДСТУ 8494, 1 кг. Суміш: яблука, груша, абрикос, чорнослив (або інша суміш фруктів). Доброякісні сушені фрукти, чисті, сухі, пружні, неламкі, солодкувато-кислого або солодкуватого смаку, еластичні, у воді повинні розбухати. Вони не повинні бруднити рук або перетворюватися в грудки, якщо їх стиснути в кулаці. Запах і смак сушених фруктів приємні, властиві даному виду фруктів, без стороннього присмаку або запаху (диму, затхлості, кислого запаху і т.п.). Не допускаються сушені фрукти забруднені, загнивші, запліснявілі, уражені шкідниками, з сторонніми запахом, смаком і домішками. Наявність сертифікату. Продукт не повинен містити ГМО, рослинних жирів, стабілізаторів, барвників, ароматизаторів. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Фасування – від 1 до 10 кг. Упаковка – згідно з вимогами нормативно-технічної документації. Поставка 1-2 рази в місяць (в робочі дні).

Родзинки сушені світло-коричневого кольору, сорт вищий – 26 кг. Родзинки без кісточок (виноград сушений). Зовнішній вигляд: Маса ягід сушеного винограду одного виду, сипуча, без грудкування. Ягоди після заводської обробки без плодоніжок;

Смак і запах: Властивий сушеному винограду, смак солодкий чи солодко- кислий, сторонній присмак і запах не допускається;

Колір: світло-коричневий;

Товар не повинен містити ГМО, стабілізаторів, барвників, ароматизаторів. Промислове виготовлення та фасування. Якість товару повинна  відповідати ДСТУ, ГОСТ,ТУ  та інших документів, що діють на території України. Пакування: чисті мішки, пакети. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. Залишки термінів зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% загального терміну зберігання. Поставка 1-2 рази в місяць (в робочі дні).

 

Горошок зелений заморожений – 304 кг. Горошок зелений з мозкових сортів, ваговий. Горошини одного кольору, рівні за розміром. Виготовлений за технологією «шокової» заморозки. Не допускається повторної заморозки (наявність снігу, інію та суцільної маси свідчить про повторну заморозку). Поставка 1-2 рази в місяць (в робочі дні).

Огірки солені, сорт перший  – 306 кг. Зовнішній вигляд - огірки цілі, не м’яті, не зморщені, без механічних пошкоджень, одного середнього розміру, нерозрізані. Без оцту та цукру. Консистенція – огірки міцні, м’якоть щільна, повністю просочена розсолом, хрустка. Смак та запах властиві для квашеного продукту, солонувато - кислуватий смак з ароматом та присмаком прянощів. Колір – зеленувато-оливковий. Без ознак мікробіологічного псування (плісняви, гниття). Без ГМО. Тара - закриті харчові пластмасові відра від 1 до 5 літрів. На кожній тарі повинна бути інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Термін придатності не менш 90% до дати завершення терміну придатності. Поставка 1-2 рази в місяць (в робочі дні).

Капуста квашена – 70 кг. шаткована, вагова, в поліетиленових відрах. Повинна мати білий колір, хрустку консистенцію, кислувато-солодкуватий смак, без сторонніх запахів та смаків. Розмір шаткування середній або мілкий. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. При поставці товару копії супровідних документів надаються на кожну партію товару. Поставка 1-2 рази в місяць (в робочі дні).

Томатна паста – 292 кг. Паста томатна 25%, сорт перший, ДСТУ 5081, банка скляна, 1 кг. Зовнішній вигляд та консистенція: однорідна, концентрована маса від напіврідкої до консистенції, без темних включень, грубих часток плодів. Колір: червоний, оранжевий-червоний або темно-червоний рівномірний за всією масою. Допустимий буруватий відтінок. Смак і запах: властиві концентрованій томатній масі, без гіркоти, пригару та інших сторонніх присмаку та запаху. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Споживча тара – скляна банка. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів. Поставка 1-2 рази в місяць (в робочі дні).


« повернутися

Вхід для адміністратора