A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жовківської міської ради Львівського району Львівської області

ОБГРУНТУВАННЯ: Сир кисломолочний 5-5,5%, 1 кг., сир твердий 50%, без добавок, 1 кг. згідно ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти

Дата: 03.01.2024 16:47
Кількість переглядів: 24

ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р. № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами від 05.01.2021 р. Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб закладів загальної середньої освіти, які обслуговуються Замовником у закупівлі якісного товару: Сир кисломолочний 5-5,5%, 1 кг., сир твердий 50%, без добавок, 1 кг. код ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти для належної організації харчування у 2024 році.

Замовник: Відділ освіти Жовківської міської ради Код ЄДРПОУ: 44059967

Вид процедури: Запит ціни пропозиції.

Предмет закупівлі: Сир кисломолочний 5-5,5%, 1 кг., сир твердий 50%, без добавок, 1 кг. код  ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти.

Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до кошторисних призначень на 2024 рік за КЕКВ 2230.

 Очікувана вартість предмета закупівлі: 255 520,00 грн. з ПДВ (на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275, службової записки фахівця з технології харчування від 21.12.2023 року №02-08/187, та аналізу ринку. Розрахунок проведено згідно середніх роздрібних цін на продовольчі товари у листопаді місяці 2023 року №13-06/1948/10-23 від 13.12.2023р., наданих Головним управлінням статистики у Львівській області. Визначення потреби в закупівлі товару (номенклатура, кількісні та якісні показники тощо) здійснюється на підставі аналізу його фактичного використання у минулих періодах та з урахуванням норм харчування для забезпечення належного харчування у закладах загальної середньої освіти. Сир кисломолочний 5-5,5%, 1 кг., сир твердий 50%, без добавок, 1 кг. код ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти № з/п Найменування товару, кількість, якісна характеристика, вимоги до строків постачання: Сир кисломолочний - 935 кг., фасований. Консистенція: м’яка, мазка або розсипчаста. Дозволено незначну крупинчастість та незначне виділення сироватки. Смак і запах: характерний кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів. Колір : білий, рівномірний за всією масою. Не допускається до приймання та кулінарного використання сир кислий, зі стороннім запахом, присмаком, пліснявою, слизовою консистенцією та іншими негативними ознаками. Залишковий термін придатності на момент постачання повинен складати не менше ніж 90% від загального терміну зберігання. Сир повинен відповідати державному стандарту України (ДСТУ діючим) сир твердий – 402 кг., має бути натуральним, однорідної консистенції, ніжним, пластичним однорідним по всій масі, від легко жовтого до жовтого кольору, без стороннього запаху та смаку, а також плісняви, гнилі, домішок, фасований в головки або брусок. Сир має бути білковим молочним продуктом, отриманим внаслідок зсідання молочної сировини (молока) під дією молокозсідальних ферментів, закваски (заквашувального препарату), або впливу фізико- хімічних чинників, без повної чи часткової заміни жодної зі складових частин молочної сировини та без додавання складових рослинного походження. Поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом, який щільно прилягає до поверхні сиру. Смак і запах має бути сирний, злегка кислуватий, без сторонніх присмаків та запахів. Дозволено наявність присмаку пастеризації. Сир має бути без цвілі, плісняви, гнилі. Залишковий термін придатності на момент поставки повинен становити не менше ніж 90% від загального строку зберігання. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Масова частка жиру не менше 50%. Сир повинен відповідати державному стандарту України (ДСТУ або ТУ), поставка: 1-2 рази в тиждень (в робочі дні) Товар повинен бути запакований. Упаковка повинна бути не відкрита та не пошкоджена, з необхідними реквізитами виробника. При поставці товару копії супровідних документів надаються на кожну партію товару.


« повернутися

Вхід для адміністратора