A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жовківської міської ради Львівського району Львівської області

Обґрунтування: ДК 021:2015 – 15530000-2 – вершкове масло

Дата: 29.12.2023 15:36
Кількість переглядів: 25

Обґрунтування:  технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р. № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами від 05.01.2021 р.

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб закладів загальної середньої освіти, які обслуговуються Замовником у закупівлі якісного товару: масло солодковершкове 72-74,5%, ДСТУ 4399,1 кг для належної організації харчування у 2024 році.

Замовник: Відділ освіти Жовківської міської ради Код ЄДРПОУ: 44059967 Вид процедури: Запит ціни пропозиції.

Предмет закупівлі: Масло солодковершкове 72-74,5%, ДСТУ 4399, 1 кг, код ДК 021:2015 – 15530000-2 – вершкове масло.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 124 020,00 грн. з ПДВ (на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 №275 службової записки фахівця з технології харчування від 21.12.2023 року №02-08/187 та аналізу ринку. Розрахунок проведено згідно середніх роздрібних цін на продовольчі товари у листопаді місяці 2023 року №13-06/1948/10-23 від 13.12.2023р., наданих Головним управлінням статистики у Львівській області та комерційної пропозиції підприємця на масло зареєстрованої у відділі освіти вхід. №01-18/2536 від 18.12.2023р. Визначення потреби в закупівлі товару (номенклатура, кількісні та якісні показники тощо) здійснюється на підставі аналізу його фактичного використання у минулих періодах та з урахуванням норм харчування для забезпечення належного харчування у закладах загальної середньої освіти. Вимоги до предмету закупівлі:

Масло Вершкове жирністю не менше 72,5% - 318 кг. Вершкове масло повинно мати смак та запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Масло в чистому вигляді, без домішків жирів рослинного походження. Смак чистий, добре виражений вершковий та кисломолочний. Консистенція однорідна, пластична, щільна поверхня на розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. Колір від світло-жовтого до жовтого, однорідний за всією масою. Запаковане в заводське пакування, упаковки по 200 гр. Без рослинних жирів. Товар не повинен містити генетично – модифіковані організми (ГМО), що обов'язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО)», з маркуванням від виробника із зазначенням назви виробника, дати пакування (виробництва) та терміну придатності. Копії документів, що засвідчують якість та безпеку запропонованої продукції, наявність яких передбачена чиним законодавством, мають бути надані в повному обсязі. Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90% від загального терміну зберігання.

При поставці товару копії супровідних документів надаються на кожну партію товару.

Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

 

На упаковці повинен бути ярлик із зазначенням виробника, терміну виготовлення і придатності, маси (дані повинні збігатися з посвідченням про якість). Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів (п.1.4 Спільного наказу МОіН та МОЗУ від 15.08.2006 р №620/563), а також ГМО (п.6.8 ст. 3 Закону України “Про дитяче харчування“ від 14.09.2006р №142- 5). Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР); Транспортування: Транспортний засіб повинен бути чистим, сухим, без стороннього запаху, не заражений сільськогосподарськими шкідниками, з проведеною дез (сан) обробкою. Кузови машин із середини повинні бути покриті оцинкованим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, дозволеним Міністерством охорони здоров’я України. Постачальник повинен мати санітарний паспорт на кожну автомашину. Водій цього транспорту, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів. Вимоги до товару: Строк придатності товарів на день поставки повинен становити не менш 90% від загального строку придатності. Якість товару: Товар, що є предметом даної закупівлі, повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам (ТУ, ДСТУ), затвердженим у встановленому законодавством України порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), Законів України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006р. №142-V, Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) від 01.10.2012р. №590.


« повернутися

Вхід для адміністратора