A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жовківської міської ради Львівського району Львівської області

Обґрунтування: ДК 021:2015 – 15220000-6 – Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені

Дата: 29.12.2023 14:18
Кількість переглядів: 24

Обґрунтування:  технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р. № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами від 05.01.2021 р.

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб закладів загальної середньої освіти, які обслуговуються Замовником у закупівлі якісного товару: хек с/м, тушка без голови, 200-400г, ДСТУ 4378, для належної організації харчування у 2024 році.

Замовник: Відділ освіти Жовківської міської ради Код ЄДРПОУ: 44059967 Вид процедури: Запит ціни пропозиції.

Предмет закупівлі: хек с/м, тушка без голови, 200-400г, ДСТУ 4378, код ДК 021:2015 – 15220000-6 – Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені. Очікувана вартість предмета закупівлі: 269 976,00 грн. з ПДВ (на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 №275. службової записки фахівця з технології харчування від 21.12.2023 року №02-08/187 та аналізу ринку. Розрахунок проведено згідно середніх роздрібних цін на продовольчі товари у листопаді місяці 2023 року №13-06/1948/10-23 від 13.12.2023р., наданих Головним управлінням статистики у Львівській області та комерційної пропозиції підприємця на рибу зареєстрованої у відділі освіти вхід. №01-18/2536 від 18.12.2023р.

Визначення потреби в закупівлі товару (номенклатура, кількісні та якісні показники тощо) здійснюється на підставі аналізу його фактичного використання у минулих періодах та з урахуванням норм харчування для забезпечення належного харчування у закладах загальної середньої освіти. Хек с/м, тушка без голови, 200-400г, ДСТУ 4378,  код ДК 021:2015 – 15220000-6 – Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені № з/п Найменування товару, кількість, якісна характеристика, вимоги до строків постачання: хек с/м, тушка без голови, 200-400г, ДСТУ 4378 - 1680 кг., поставка: 1-2 рази в місяць (в робочі дні). Температура в товщі м’язів – 6 С і нижче. Чиста поверхня, природне забарвлення, без зовнішніх пошкоджень. Запах і смак перевіряють після розморожування і варіння. Вони повинні бути чисті, властиві продукту, без пороків. Риба с/м сухої заморозки, патрана, тушка без голови, фасована з подальшою упаковкою в картонні ящики. Поверхня тушки риби повинна бути ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору, без згустків чи слідів крові, без льодяної глазурі та снігу. Заморожена не більше одного разу. Забороняється постачати рибу, яка не пройшла ветеринарного контролю. На упаковці повинен бути ярлик із зазначенням виробника, терміну виготовлення і придатності, маси (дані повинні збігатися з посвідченням про якість). Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів (п.1.4 Спільного наказу МОН та МОЗУ від 15.08.2006 р №620/563), а також ГМО (п.6.8 ст. 3 Закону України “Про дитяче харчування“ від 14.09.2006р №142- 5). Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР);

Транспортування: Транспортний засіб повинен бути чистим, сухим, без стороннього запаху, не заражений сільськогосподарськими шкідниками, з проведеною дез (сан) обробкою. Кузови машин із середини повинні бути покриті оцинкованим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, дозволеним Міністерством охорони здоров’я України. Постачальник повинен мати санітарний паспорт на кожну автомашину. Водій цього транспорту, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів.

Вимоги до товару: Строк придатності товарів на день поставки повинен становити не менш 90% від загального строку придатності. Якість товару: Товар, що є предметом даної закупівлі, повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам (ТУ, ДСТУ), затвердженим у встановленому законодавством України порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), Законів України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006р. №142-V, Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) від 01.10.2012р. №590.


« повернутися

Вхід для адміністратора