A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жовківської міської ради Львівського району Львівської області

ОБГРУНТУВАННЯ ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо (Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг)

Дата: 29.12.2023 14:15
Кількість переглядів: 20

ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі м. Жовква 02.01.2023р.

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016р. № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами від 05.01.2021р.

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб закладів загальної середньої освіти, які обслуговуються Замовником у закупівлі якісного м’яса для належної організації харчування у 2024 році. Замовник: Відділ освіти Жовківської міської ради Код ЄДРПОУ: 44059967. Запит ціни пропозиції. Предмет закупівлі: ДК 021:2015 – 15110000-2 - М’ясо (Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг).

Очікувана вартість предмета закупівлі: 551 341,60 грн. з ПДВ (на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275, службової записки фахівця з технології харчування від 21.12.2023 року №02-08/187, та аналізу ринку. Розрахунок проведено згідно середніх роздрібних цін на продовольчі товари у листопаді місяці 2023 року №13-06/1948/10-23 від 13.12.2023р., наданих Головним управлінням статистики у Львівській області та комерційної пропозиції підприємця на м’ясо зареєстрованої у відділі освіти вхід. №01-18/2536 від 18.12.2023р.

Визначення потреби в закупівлі товару (номенклатура, кількісні та якісні показники тощо) здійснюється на підставі аналізу його фактичного використання у минулих періодах та з урахуванням норм харчування для забезпечення належного харчування у закладах загальної середньої освіти та становить - 3368 кг. Зовнішній вигляд: поверхня біло-рожевого кольору, суха, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, не завітрена, жир відсутній, тканина м’язова щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. М’язи щільні, пружні. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Курячі філе не повинні бути пошкодженні. Запах-властивий доброякісному м’ясу птиці без сторонніх запахів. Філе куряче запаковане та розфасоване для зберігання харчових продуктів. Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів (п.1.4 Спільного наказу МОіН та МОЗУ від 15.08.2006 р №620/563), а також ГМО (п.6.8 ст. 3 Закону України “Про дитяче харчування“ від 14.09.2006р №142-5).

Транспортування: Транспортний засіб повинен бути чистим, сухим, без стороннього запаху, не заражений сільськогосподарськими шкідниками, з проведеною дез (сан) обробкою. Кузови машин із середини повинні бути покриті оцинкованим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, дозволеним Міністерством охорони здоров’я України. Постачальник повинен мати санітарний паспорт на кожну автомашину. Водій цього транспорту, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів. Вимоги до товару: Строк придатності товару на день поставки повинен становити не менш 90% від загального строку придатності. Якість товару: Товар, що є предметом даної закупівлі, повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам (ТУ, ДСТУ), затвердженим у встановленому законодавством України порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), Законів України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006р. №142-V, Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) від 01.10.2012р. №590.


« повернутися

Вхід для адміністратора