A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жовківської міської ради Львівського району Львівської області

ОБГРУНТУВАННЯ: ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

Дата: 29.12.2023 14:11
Кількість переглядів: 23

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р. № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами від 05.01.2021 р.

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб закладів загальної середньої освіти, які обслуговуються Замовником у закупівлі якісного товару: Хліб цільнозерновий, хліб житній, вироби хлібобулочні в асортименті для належної організації харчування у 2024 році.

Замовник: Відділ освіти Жовківської міської ради Код ЄДРПОУ: 44059967 Вид процедури: відкриті торги з особливостями. Предмет закупівлі: Хліб цільнозерновий, хліб житній, вироби хлібобулочні в асортименті код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до кошторисних призначень на 2024 рік за КЕКВ 2230. Очікувана вартість предмета закупівлі: 288 211,00 грн. з ПДВ (на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275, службової записки фахівця з технології харчування від 21.12.2023 року №02-08/187, та аналізу ринку. Розрахунок проведено згідно середніх роздрібних цін на продовольчі товари у листопаді місяці 2023 року №13-06/1948/10-23 від 13.12.2023р., наданих Головним управлінням статистики у Львівській області.

Визначення потреби в закупівлі товару (номенклатура, кількісні та якісні показники тощо) здійснюється на підставі аналізу його фактичного використання у минулих періодах та з урахуванням норм харчування для забезпечення належного харчування у закладах загальної середньої освіти. Хліб цільнозерновий, хліб житній, вироби хлібобулочні в асортименті код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби № з/п Найменування товару, кількість, якісна характеристика, вимоги до строків постачання: Хліб цільнозерновий – 1925 кг., хліб житній – 709 кг., вироби хлібобулочні в асортименті – 1412 кг., постачання 3-4 рази в тиждень (в робочі дні). Хліб цільнозерновий, житній з житнього, пшеничного та змішаного борошна - подовий, овальний або круглий, свіжий – з високим вмістом харчових волокон та з обмеженим вмістом солі, який не перевищує 0,45 грам на 100 грамів хліба. Доставка у шкільні їдальні ЗЗСО вранці.

Зовнішній вигляд повинен відповідати хлібній формі, в якій проводиться випічка з дещо випуклою верхньою кіркою. Форма округла, овальна чи подовжено - овальна, не розпливчаста без притиска. Поверхня гладка без великих тріщин і підривів, з наколами або надрізами, або без них у відповідності з технічним описом. Колір : від світлого до темно – коричневого. Хліб та здобно-булочні вироби повинні бути пропечені не вологі на дотик. Еластичні, після легкого натиснення пальцями м'якуш повинен приймати початкову форму. Без грудочок та слідів непромісу. Пористість м’якуша рівномірна без загартування і непромісу, без пустот і ущільнень. Смак повинен бути властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку. Запах: властивий даному виду виробу, без стороннього запаху. Хліб свіжий, не черствий, не крихкий. Продукти харчування повинні відповідати умовам ДСТУ 4583:20006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна та ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови та іншій нормативно-технічній документації, що підтверджується сертифікатом якості виробника. Товари, що постачаються повинні мати необхідні копії сертифікатів якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. Хліб цільнозерновий, житній з житнього, пшеничного та змішаного борошна, не різаний. Здобно-булочні вироби виготовлені на основі житнього або цільнозернового житнього, пшеничного та змішаного борошна , з обмеженим вмістом цукру та солі- не більше 5 г цукру та 0,45 г солі на 100 г готового продукту. Вироби повинні бути правильної форми, з рівномірно запеченою поверхнею без тріщин, добре пропечені. Пиріжки з начинками (мак, вишня, слива, яблуко та інші), булка здобна, булочка з повидлом, булочка з сиром. 1. Постачання Товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника із забезпеченням вимог законодавства щодо попередження забруднення харчового продукту та його псування, що спеціально облаштований для перевезення Товару та пройшов санітарну обробку.

Представник Постачальника повинен пред’являти Замовнику довідку про санітарну обробку транспортного засобу, яким здійснюється поставка, при кожній поставці Товару. 2. Постачання Товару здійснюється Постачальником орієнтовно 3-4 рази в тиждень (в робочі дні) до 10:00 год. згідно заявки Замовника за місцезнаходженням Замовника, відповідно до графіку поставки, узгодженого обома Сторонами. Обсяг щоденного постачання Товару залежать від терміну реалізації Товару та кількості дітей, які відвідують заклад; 3. Товар приймається лише за наявності супровідних документів, що підтверджують його походження, безпечність, якість та відповідність вимогам державних стандартів, що діють на території України. Товар, що надійшов без належного маркування та відповідних супровідних документів, без зазначення строку придатності або зі строком придатності, що минув, прийманню не підлягає.Приймання - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаросупровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. 4. Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.


« повернутися

Вхід для адміністратора