A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жовківської міської ради Львівського району Львівської області

Обґрунтування розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі Відділу освіти Жовківської міської ради Львівського району Львівської області Послуги доступу до мережі Інтернет

Дата: 21.12.2023 23:22
Кількість переглядів: 12

Обґрунтування розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі Відділу освіти Жовківської міської ради Львівського району Львівської області Послуги доступу до мережі Інтернет.

Вид процедури: відкриті торги з особливостями.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі: 169 920,00 грн. Закупівля послуг доступу до мережі інтернет відповідає розрахунку видатків до кошторису на 2024 рік Відділу освіти Жовківської міської ради за КЕКВ 2240.

Очікувана вартість предмета закупівлі була визначена із застосуванням Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 на підставі закупівельних цін минулих років – і урахуванням підвищення.

З метою забезпечення безперебійного доступу до мережі інтернет та розрахунку видатків до кошторису на 2024 рік закупівлю слід провести за 2-ма лотами на очікувану вартість: Лот 1 - 166 320,00 грн., - послуги доступу до мережі інтернет для 19 закладів і 1 установа, Лот 2 - 3 600,00 грн. - послуги доступу до мережі інтернет 1 заклад. Інформація про ціни на послуги взята від попередніх надавачів послуг шляхом попередніх консультацій, а також із службової записки провідного інженера з комп’ютерних систем відділу освіти Жовківської міської ради.

Технічні вимоги щодо надання доступу до мережі Інтернет для Лот 1. Канал передачі даних від школи до глобального інтернету здійснюється виключно з використанням оптично-волоконних технологій - без проміжних каналів, що використовують радіосигнал. Інтернет-канал має відповідати наступним вимогам: - наземний, симетричний (швидкість прийому та передачі інформації однакова - не менше 100 Мб/с), без обмеження об'єму Інтернет-трафіку; - затримка до українських точок обміну трафіком - не більше 15 мсек; - затримка до європейських точок обміну трафіком (DE-СІХ, PL-IX, AMS-IX) - не більше 45 мсек; - джиттер (jitter) - максимальне відхилення затримки передачі даних від середнього значення -10 мсек; - втрата пакетів - не більше, ніж 0,1%; - ІР-адреса - "біла" (публічна/глобальна/зовнішня); - запланована недоступність послуг - до 8 годин на місяць; аварійна недоступність послуг - 72 год. ЛОТ 2 Доступ до мережі Інтернет надається через радіоканал, Швидкість мережі Інтернет до 10 Мб/с


« повернутися

Вхід для адміністратора