A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жовківської міської ради Львівського району Львівської області

Управління Державної служби якості освіти у Львівській області

Дата: 23.09.2022 14:23
Кількість переглядів: 98

 

Учителі початкових класів, які успішно подолали перший етап сертифікації – незалежне тестування фахових знань та умінь, мають здійснити самооцінювання власної педагогічної майстерності.

Не пізніше 28 вересня в «Кабінеті учасника сертифікації» буде розміщено результати тестування та інформацію про допущення/недопущення до участі в наступному етапі. Метою цього етапу є оцінювання вчителями власної професійної діяльності, виявлення її сильних та слабких сторін, осмислення досягнутого та проєктування подальшого професійного розвитку.

Анкета самооцінювання власної педагогічної майстерності містить 60 тверджень, зміст яких відповідає трудовим діям професійних компетентностей, визначених професійним стандартом https://cutt.ly/mVk1YZe за професіями «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти», «Вчитель закладу загальної середньої освіти», «Вчитель з початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста)».

Форма анкети самооцінювання власної педагогічної майстерності учасником сертифікації та методичні рекомендації щодо її заповнення https://cutt.ly/lVk10f1 затверджені наказом Державної служби якості освіти України від 01.08.2022 № 01-10/73.

Анкету можна заповнити протягом строку, вказаного в інформаційному повідомленні на вебсайті Служби в розділі «Сертифікація».

Анкета заповнюється один раз, проте кількість спроб змінювати відповіді необмежена, але до моменту закриття формуляра (останній крок), або закінчення строку доступу до Анкети. Учасник повинен обов’язково дати відповідь на усі 60 тверджень.

Уперше для заповнення Анкети Державна служба якості освіти України планує використовувати інформаційно-аналітичну систему EvaluEd, яка допоможе швидко опрацювати отримані дані та надіслати учаснику сертифікації візуалізовані результати.

Нагадуємо, що сертифікація педагогічних працівників складається з трьох етапів: незалежного тестування учасників сертифікації, самооцінювання власної педагогічної майстерності та вивчення практичного досвіду роботи вчителя.

Бажаємо успіху!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора